Nu flyttar bloggen!!!

Wow, nu händer det grejer alltså! Det har varit lite skralt med inlägg på bloggen de senaste två månaderna. Det beror till stor del på den nyhet som jag kommer att dundra till med nu. Håll i era fladdrande pilotbonnetter och hämta signalhornen!! För NUUU flyttar bloggen!! 😁 Nu beger vi oss till eget webbhotell/domän. Och där ska det minsann bli livat! 😘
 
Adressen http://fondofhome.blogg.se kommer alltså att arkiveras!
 
Tankar kring nya bloggen
Jag och Daniel har suttit så mycket vi har orkat sent om kvällarna, när kottarna har somnat, med den nya hemsidan. Ingen av oss kan programmering på någon egentlig nivå, så det har varit en tidskrävande insats. Men Daniel är teknisk (civilingenjör), klipsk och snabb på att lära sig. Så han har gjort ordentliga research, läst på och lärt sig hur man gör bit för bit. Vi resonerar som så att när man gör det själv och inte betalar ett proffs (som vi först hade tänkt!) så har man mer att säga till om och mer att kunna styra över. Det är dessutom en enorm tillgång att själv kunna programmering.
 
Jag kommer konstant att vilja modifiera bloggen till att bli bättre, det är en ständigt pågående utveckling, och då är det klockrent för mig om min egen man gör jobbet tillsammans med mig. Eftersom vi då har fullständig kontroll på minsta lilla detalj och själv kan fixa om något strular. Så ja, det är tanken bakom.
 
(Jag och Daniel gifter oss. Ni hålla tillgodo med en bild som jag hittade på facebook, från mitt och Daniels bröllop, då min hårddisk har kraschat med alla höstens bilder.)
 
Tankar bakom bloggens upplägg och utseende
Det finns fortfarande tuuuuusen saker kvar att göra på den nya bloggen. Vi har egentlign bara börjat med designen! Bara satt grunderna. Toppen på isberget. (Jag har världens plan i huvudet som kommer att ta månader, kanske år, att förverkliga. 😂)
 
Vi har suttit nu flera kvällar och slitit oss i skägghåren över hur vi ska få till den där avancerade sorteringsfunktionen (som jag har skrivit tidigare att jag vill ha på min nya blogg). Vi har inte hittat någon lösning än och jag har googlat på hundratals bloggar och hittar INGEN som har ett sådant upplägg. Så tyvärr är inte detta på plats än.
 
Det är alltså mycket som saknas. Men så pass mycket är på plats att det ändå är bättre att börja blogga på det nya stället än att stanna här.
 
NYA ADRESSEN
Okej, mina kära vänner! Från och med nu hittar ni mig här:
 
(Spara ner adressen som ett bokmärke på datorn eller lägg det på minnet. Eller följ uppdateringarna på fb. Så ses vi där inne i framtiden. 💜)
 
Bloggportaler och brister
Jag kommer nu att gå över till ett wordpress-system. Om man säger så här... det finns anledning till att jag byter. Det är inte bara för att jag vill ha min egna plats.
 
Jag har varit PRO-medlem på blogg.se i ett halvår nu och det finns enorma brister där som jag har påtalat för dem, men som de inte själva tycks ha tid eller kunskap att fixa. Daniel har fått lägga massor av tid på att fixa det åt mig istället, trots att jag betalar dem för att det ska fungera! (Mobilversionen t.ex. har strulat. Gick inte att få in statistiktaggar, gick inte att få in bloggbeskrivningen, bra möjligheter att följa bloggen saknas m.m.)
 
Nu lämnar jag strulportalen för gott! Fantastiskt. Halleluja! 😘
 
Ha gärna i åtanke att bloggen fortfarande är i uppbyggnad, så ha lite överseende med att den kommer att vara en stökig byggarbetsplats den närmsta tiden. Tack!! NI ÄR BÄST!! 😍 Det ska bli såååå spännande att börja på ett nytt bloggkapitel!
 
Kärlek och kramar från Zilia
 

(Om DU tycker om detta inlägg eller min blogg så får du gärna gilla, följa på fb/bloglovin och länka vidare. 💓)
Konst bloggar Hem & Inredning inredningsbloggar.info