En ny kamera till bloggen!

Jag är inte den som sitter och kliar skallen och förhalar mina beslut. Nejdå. Efter några långa minuters noggranna överväganden igårkväll åkte jag bums iväg och införskaffade mig en Canon 5D mark ii samt några läckra objektiv, som jag lyckades fynda hos en fotograf som ville byta upp sig.

Den bör duga åt lilla mig en bra tid framöver, trodde fotografen. Så här ligger min juvel i all sin nakenhet på bordet! Nu blir det till att öva och öva och öva, tills jag förstår hur den ska hanteras...

 


Nu idag är det mycket som står på schemat. Vi ska mäta upp var våra nya häckar ska planteras. Thuja, liguster och buxbom kommer vi att beställa. Thuja på framsidan, buxbom på husets högra sida och liguster på baksidan (jag ska berätta mer om dessa häckar i ett annat inlägg)! Jag ska strax laga fisksoppa och maken ska jobba vidare på gärdsgården. Att bygga gärdsgård… det är ett riktigt hantverk det! (Det ska jag också visa er mer av i ett annat inlägg, för det finns så mycket att berätta att det inte ryms här.)

Under tiden som D har varit ute och rensat i rabatterna har jag hunnit en sväng till affären och köpt lite strumpor åt lillan som bör anlända om några dagar… De sötaste strumporna man kan tänka sig!! (Newbie givetvis.)

 

Vi har även fått hem vår beställning av en liten miniflygel åt sonen som är köpt på jollyroom. Musiken i vår familj är A och O, så en egen flygel till varje barn är en given investering!

 (Det ser ut som om den är hur dammig som helst! 😵 Det är den inte. Det är skuggan från spetsgardinen som skapar alla dessa lustiga mönster.)

Kram Cristall

 

Kommentarer:

1 Hanna Karlsson:

Vad roligt med en ny kamera!

Svar: Ja verkligen! :D Tack!
Cristall

Kommentera här:

Konst bloggar Hem & Inredning inredningsbloggar.info